CerPlus®

CerPlus® representerer en nyskapende og smart behandling som tar sikte på å bevare det opprinnelige utseendet til nytt tre. Dette produktet er skapt av Energenics, et britisk selskap som spesialiserer seg innen ytelseskjemi og oppsto som et resultat av nanoteknologiutvikling fra Oxford University.

Ved hjelp av sin unike teknologi har Energenics skapt den banebrytende CerPlus® P101 smartbehandlingen. Denne behandlingen bidrar til å opprettholde treets friske utseende og samtidig redusere behovet for vedlikehold (patentsøkt).

Produktet inneholder nanopartikler av et naturlig mineral kjent for sin  effektive UV-absorbering. Disse små partiklene trenger dypt inn i treoverflaten, der de kjemisk binder seg til tremolekylene og gir langvarig beskyttelse mot skadelig sollys. Når disse partiklene fester seg til treet, hindrer de effektivt vanntrenging. Dette gjør treoverflaten hydrofob, noe som reduserer inntrengningen av regnvann og andre former for fuktighet. Som et resultat blir veksten av biologiske arter, slik som mugg og sopp som er avhengige av vann, betydelig hemmet.

Følgende er fordelene med CerPlus®:

  • Gir langvarig beskyttelse mot falming og fargeendringer forårsaket av sollys.
  • Gjør overflaten på treverket vannavstøtende og hemmer biologisk vekst (mugg/sopp).
  • Vannbasert og fri for biocider.
  • Minimalt med VOC (flyktige organiske forbindelser) og ikke-giftig.
  • Enkel påføring på tørre overflater av nytt eller restaurert tre ved bruk av standardteknikker som børsting, sprøyting, dypping eller rullende påføring.
  • Kan overmales med vanlige kommersielle trebelegg, oljer eller lakk.

Kontakt oss for tilbud

6 + 1 =