WoodLink har fokus på å levere bærekraftig trevirke av høyeste kvalitet, og langt livsløp.

I Kverneland Næringspark på Klepp i Rogaland, har vi en moderne produksjonshall med avanserte CNC høvellinjer, samt et av landets mest avanserte anlegg for overflatebehandling. Her ligger også vår administrasjon.

Vår visjon er å tilby det kunden ønsker av trevirke. Vi forhandler og lagerfører det aller meste innen «spesialtrevirke» Vi høvler, freser og sprøyter etter kundens spesifikasjoner. WoodLink ansatte har opparbeidet solid kunnskap innen vårt produktområde, men hver dag tilegner vi oss ytterligere kunnskaper om kvaliteter, sorteringer og bruksområder. Noe som til slutt kommer våre kunder til gode i form av god veiledning og trygghet.

For å kunne tilby den beste kombinasjonen av pris og kvalitet så satser vi stort på direkte import fra sagbruk og leverandører over hele verden, samt direkte fra norske sagbruk. Alle leverandører oppfyller våre strenge kvalitetskrav, og leveringsfrister. Dette betyr at våre ferdigprodukter leveres til rett tid, og er av høyeste kvalitet.

Moderne produksjonslinje, full kontroll fra råvare til ferdig produkt.

WoodLink AS henter råvirke fra hele verden, og vi bruker bare godkjente, sertifiserte leverandører. Det er en av grunnene til at kvaliteten på våre ferdigprodukter er av absolutte høyeste kvalitet. En annen grunn til den suverene kvaliteten, er våre dyktige medarbeidere, som har solid erfaring og kunnskap om våre produkter. Vår moderne maskinpark er en tredje grunn til topp kvalitet.

Vi fremstiller det meste innen trevirke, og da etter kundens ønske. Vi leverer for eksempel kledning i nesten alle dimensjoner, profiler, og tresorter. Det samme gjør vi med terrassedekke. Her har vi også et mangfold av tresorter som vi fremstiller i de fleste dimensjoner. Så dersom sluttbruker har spesielle ønsker i forhold til treslag og utførelse, ja da er vi de rette for jobben.

Vi lager selvsagt spiler, også her etter kundens ønsker når det gjelder dimensjoner og trevirke. Det å finne riktig listverk kan av og til være en utfordring for sluttbruker, her bistår vi selvfølgelig i prosessen når det gjelder valg profiler og treverk.

Vi i WoodLink har evne og vilje til å strekke oss langt, og å «tenke utenfor boksen»

Våre ansatte

Tommy Rasmussen

Tommy Rasmussen

Daglig leder / Salg Nord Norge

tommy@woodlink.no
+47 46588853

Tor Ove Ersland

Tor Ove Ersland

Salg/Prosjekt Vest & Sørlandet

tor@woodlink.no
+47 45337603

Anita Løland Henriksen

Anita Løland Henriksen

Økonomisjef

alh@woodlink.no
+47 99090022

Joar Serigstad

Joar Serigstad

Produksjonsleder

joar@woodlink.no
+47 95206448

Lars Lillesveen

Lars Lillesveen

Salg/Prosjekt Østlandet

lars@woodlink.no
+47 99110892

Anita Tunheim

Anita Tunheim

Ordre & logistikk

anita@woodlink.no
+47 47017679