Våre lærlinger

av | nov 7, 2023

I Woodlink er vi stolte av våre dyktige ansatte og lærlinger. Vår suksess som selskap skyldes i stor grad den harde arbeidsinnsatsen og kompetansen som våre medarbeidere innehar. Vi tar stor glede i å lære opp den neste generasjon i å mestre nye ferdigheter som de tar med seg videre. Hvor de skal være med og utvikle vårt selskap og fremtiden til vår bransje, og vi er begeistret for å være en del av deres reise.

Vi setter stor pris på hverandres bidrag til vårt felles mål om å levere kvalitetsprodukter og tjenester til våre kunder. Det er den lidenskapen og dedikasjonen som våre ansatte og lærlinger viser hver dag som gjør oss til det vi er, og vi ser frem til mange flere år med samarbeid. 

Vi ønsker å sette søkelyset på en av åre lærlinger, Patryk, som har vist seg som en eksepsjonell tilskudd til Woodlink-familien. Med sin utadvendte og sosiale natur har Patryk bidratt til livlighet og positiv energi til vårt arbeidsmiljø.

Patryk er ikke bare sosial, men også dyktig og rolig i sitt arbeid. Han har en god evne til å løse utfordrende oppgaver med tålmodighet og nøyaktighet. Han deler sin kunnskap og erfaring villig, og vi er heldige som har en lærling som alltid er klar til å støtte kollegene sine.

Vi ser frem til å fortsette å lære og vokse sammen med ham, og vi er takknemlige for hans bidrag til vårt fellesskap.

Vi stilte Patryk noen kjappe spørsmål slik at dere og har mulighet til å bli kjent med han.

Hva fikk deg til å begynne som lærling i trelastfaget?
– Jeg er ikke så stor fan av å sitte i klasserommet, men å holde på med å snekre er kjekt

Hva kan du tenke deg å jobbe med når du får fagbrev?
 – Fortsette å utvikle meg hos Woodlink. Har ingen andre planer 
foreløpig. Trives veldig godt hos Woodlink

Hvor viktig tenker du at det er å ha fagbrev?
– Det mener jeg er veldig viktig, for da kan du vise at du kan faget, og du kan være selvstendig. Mestringsfølelse.

Hva vil du si til noen som tenker på å bli lærling i trelastfaget?
– Da vil jeg si at det ikke er noe vits å sitte og tenke, men bare begynne. Det er så mange muligheter og flotte mennesker som vil ta deg godt imot.

Nevn en ting du har lært som overrasket deg.
– Det som har overrasket meg er hvor store krav og mengder lisenser det kreves i trelast bransjen. Det vil gjøre at mindre bedrifter ikke vil klare seg like godt som andre.

Hvilken arbeidsoppgave liker du best i faget så langt og hvorfor?
 – Jeg liker min stilling veldig godt fordi det er jeg som gjør klar materialer før det går gjennom høvelen.